Maj

Tiden går fort nu, denna teman har bara rusat iväg och snart är den slut.
Vilket betyder Hejdå till nuvarande skolan och hej till en ny! Detta skapar olika känslor, tyvärr mer negativa än de positiva ...

Tilda ska börja 4:an, vilket innebär mer krav.. och med tanke på att hon är långt ifrån att klara 3:ans mål, så är hon ju redan efter då hon kommer upp i fyran.. men de är så koncenkvenserna blir då hon inte har diagnosen utvecklingsstörning och därför inte är berättigad särskola... De är sjukt att hon kan ha vilken annan diagnos som helst och ändå inte få gå i den sorts skola som skulle passa henne bäst..

Men de är bara att acceptera detta och se fram emot nästa utredning ang hennes intelligents .. tragiskt att man ska behöva hoppas på en utvecklingsstörning, men de är ju de som krävs i nuläget för att hon ska få gå på en skola där hon slipper känna sig så annorlunda och "dålig"..

Vardagslivet i övrigt funkar rätt bra.. Hon hade en svacka på påsklovet (misstänker att förändringen av att vara hemma påverkade henne) då de var väldigt mycket skrik och dörrar som smälldes igen lite väl hårt.. men de blev bättre då skolan kom igång och vi återgick till de vanliga vardagsrutinerna.. 
Varje gång då hon har sina perioder blir man rädd för att de beteendet ska bli en permanent grej.. Man är så van med att hon är så glad och skrattar mycket.. självklart är man livrädd för att de ska försvinna.. 
(Jo jag är orolig för hur sommarlovet kommer bli)..
Men de är bara att ta en dag i taget och hoppas på att de kommer lösas sig på bästa sätt!

Min älskade flicka!
Allmänt, Skolan, Vardagslivet | ADHD, Autism, Stora flickan, barn, barn med autism, min dotter, min flicka, skolan | |
Upp