Nu startar vi igen!

Ett tag sen jag skrev, antagligen för att jag själv mått dåligt och varit inlagd på psykiatrin de 5 av 6 senaste veckorna.. Men nu är jag tillbaka och med där kommer oxå allt som har med Tilda att göra =)
 
Från och med nu är de tänkte att Tilda ska bo hos mig på heltid, ska bli spännande att se om hennes far kommer att stå för sitt ord denna gång!
 
Mycket har hänt sen jag skrev senaste.
Det har bland annat gjorts en orosanmälan gällande barnen och de ska bli intressant att se hur de resultatet blir.. Jag är glad över detta då barnens far brister i så många bitar av uppfostrandet, vilket är något han inte ser själv...
 
Tex tycker han att Tilda kan åka den vanliga bussen till och från skolan, medans både jag och skolan vädjar om att han ska söka taxi istället. Visst, hon är 10 år MEN har ingen tidsuppfattning och kan inte klockan.
Bussarna här går bara 1 gång i timmen, vilket innebär att hon kommer få vänta lääänge om hon kommer sent till bussen.. Skolan har meddelat att de inte har något ansvar då skolan slutar, så de hjälper henne inte till biussen..
Tildas far ser henne som en 10-åring, vilket blir fel då hennes mognad ligger i jämförelse med en 7-åring...
Men de löser sig ju automatiskt då hon är hos mig under vardagarna...
Skolan ligger på andra sidan gatan här, så de blir inget krångel!
 
Tänkte oxå börja planera in lite mer träning på skolämnena här hemma. Jag har ju tiden så varför inte!!
De kommer bli en hel del läsning, men ska hitta på lite annat oxå!!
 
Har även varit på ett möte i skolan under senaste månaderna!
De gick helt okej, känner dock en viss oro för att de har olika människor varje dag som hjälper Tilda.. Förra året var de ju bara 1 resurs.. Vet inte hur Tilda tar de att de är olika hela tiden..
men har inte hört något mer om de så de kanske går okej!
Allmänt, Skolan, Vardagslivet | ADHD, Autism, Möten, barn, barn med autism, min flicka | |
Upp