Tre veckor med Strattera!

Nu har de gått ca 3 veckor med den nya medicinen Strattera och än så länge märker, iaf inte jag, någon skillnad på henne. Nu vet jag att de kommer ta längre tid innan medicin verkar fullt ut och vi håller fortfarande på med höjning..
Att det inte märks något på Tilda, känns just nu som positivt. De andra medicinerna vi provat (ritalin och concerta) har bara gjort henne mer arg och sur.
..
Nu när hon kommer hem är hon ofta glad och verkar nöjd med tillvaron.
..
Den stora anledningen till att vi provar medicin är för att hjälpa henne lite mer i skolan, där de inte går så bra och det är där som de märks störst skillnad på Tilda sen hon påbörja medicinen..
..
Tydligen är hon väldigt arg på sin assistent och visar de tydligt. Men vad jag förstått är hon inte arg på något annan och inte heller speciellt sur. Så de är ju svårt..
Det dom också märkt är att Tilda är lite "i sin egna bubbla" som de uttryckte det. Men att de också trodde att de skulle lägga sig.
Det som är svårt är att få henne att göra de uppgifter som ska göras, men detta är ett problem hon alltid haft. Sen att hon nu visar det tydligare gentemot sina lärare känns ju inte alltid så kul. Men de är vana med att få kämpa med Tilda, så detta fixar dom också :)
Dom gör ett kanonjobb!!
..
Så förtsättning följer...
*hoppas denna medicin är den rätta*
!
 
ADHD, Allmänt, Skolan, Vardagslivet | barn, medicin för ADHD, skolan | |
Upp