Den 6 februari - 2012 skrevs..

Jag känner ångest över om man faktiskt ska testa adhd - medicin på Tilda eller inte..
Enligt psykologen så trodde hon de skulle kunna hjälpa Tilda..
Jag känner att jag vill att hon först ska få extra resurs i skolan, så man får se hur de går, innan man funderar på medicin..
..
känner dock att; tänk om mitt beslut är fel och de skadar tilda mer, än de hjälper..
..
Jag tycker inte att de är nått problem att få henne sitta i nån halvtimma och arbeta med tex. läxan.. och skulle de va så att hon får de vuxenstöd hon behöver i skolan, skulle de då inte funka likadan i skolan som hemma ???
..
Jag vet att medicin kan hjälpa henne koppla av bättre, kanske får hon bättre arbetsro.. Jag är livrädd för att Tilda ska bli sitt motsatta "jag" om hon tar medicin och de vill jag inte.. Tildas styrka är att hon är glad och positiv.. (självklart) alltid i rörelse, dansar, skrattar och är allmänt nöjd med livet..
Jag tycker om den sidan av henne och är livrädd att de ska försvinna om medicinen påverkar så att hon blir lugnare.. Jag vill ha min dansande Tilda!!
..
Faan va jobbigt beslut.. Sen är jag ju inte själv med att ta det beslutet, hennes far måste gå med på de.. och jag är inte säker på att han gör de...
..
jaja, jag får grubbla vidare på ämnet, men jag vill så gärna vänta och se vad extra vuxenstöd faktiskt gör, innan medicin tilltas..
ADHD, Allmänt, Vardagslivet | ADHD, medicin mot ADHD? | |
Upp