Den 19 Augusti - 2013

Efter 3 semsterveckor i söder, är de imorrn dax att fara hem, hem till vardagen!! 
På ett sätt längtar jag, till folket, lägenheten och få krypa ner i soffan med min film och ha film-maraton :) 
Samtidigt kommer oron och ångesten inför allt som berör Tilda.. Nu är sommarlovet slut och de är dax igen för skola, möten och utredningar.. 
.. 
Det tar aldrig slut, jämt nya saker som ska utredas.. 
..
På torsdag är de dax för logopeden, de ska kollas upp om hon har dyslexi.. Kan ju bli intressant.. har inte själv märkt just sådana tendenser, men då kan jag ju inte så mycket om de.. Sen är hon ju sen på att läsa och skriva, så vi får väl se vad de kommer fram till.. 
...
om två veckor kommer de bli en 3 dagar utredning med tildas psykolog.. De ska göra en fördjupad utredning till att se om de kan vara något annat hon har (oxå) .. hon har svårt med det sociala och vi vet ju inte om de är för att hon har svårt att uttrycka sig eller vad de än kan vara.. 
..
Onsdag börjas de i en ny klass oxå.. Hon var positiv till de i slutet av vårterminen, då hon hälsat på där några ggr.. jag hoppas så innerligt att hon kommer finna sin plats i den klassen och kanske lär känna lite nya kompisar!! Men hon har de ju inte lätt just för hennes svårigheter socialt.. 
.. 
inte nog med allt sådant måste vi kontakta tandläkaren.. hon har fått tänder i underkäken, men mjölktänderna är inte ens lösa.. Lite sjukt e de ju att hon e 9 1/2 år och inte tappat en enda tand än.. Så de kommer antagligen dra ut tänder på henne.. tror jag kommer vara mer skraj än vad hon kommer vara (hon är så mycket mer modig än jag) :P Hur detta kommer gå till vet jag inte, men nog oroar jag mig en del över de.. 
.. 
Men man får väl ta en dag i taget, försöka att inte grubbla allt för mycket innan.. men de är lättare sagt än gjort.. Ångesten kommer redan krypande över allt som kommer att ske den närmaste tiden med Tilda.. 
Stackars flicka..
 
Allmänt, Vardagslivet | |
Upp