Det känns som mycket nu..

Saker som berör Tilda går sakta framåt.. Känns som att de var ett tag sen som vi fått diagnosen Autism, men det har inte varit nått möte i skolan än ang. detta.. Vi skulle även få komma till rehab-mottagningen på sjukan, men inte hört nått om de än..
..
Det känns som att de är så mycket som händer nu, just för tildas del, vilket skapar rätt mycket kaos i mitt huvud.. Jag häller själv på att göra en utredning (neuropsykiatrisk), går på samtal varje vecka, har bildterapi 1 gång i veckan, träffar ett personligt ombud och får hjälp. Och snart ska de bli möte med familjebehandlare som ska hjälpa oss.. sååå, jo de är rätt mycket nu !!!
De blir inte lättare av att de  händer så mycket kring Tilda också !!
..
..
Så vad har man på schemat nu fram över:
 
28 november - samtal på bup med personal från skolan (rektor, specialpedagog, lärare och tildas assistent). Där kommer även tildas psykolog och logoped medverka.. Det kommer att vara en återgivning av tildas olika utredningar som hon gjort i höstas. (SOM OM DE INTE RÄCKER MED ALLA DESSA MÖTET DÅ VI FÅTT REDA PÅ ALLA FEL TILDA HAR) ..
..
Fått en remissbekräftelse från barn- och ungdomsenheten, där de står att hon står på deras väntelista och att de kommer ta runt en månad tills vi får komma in och kolla upp hennes hjärta !!
..
Möte i skolan (med de som kommer vara med vid samtalet på bup)  som fortfarande inte blivit av.. tycker att de borde ske innan jullovet..
..
Medicin? När ska de sättas in?
..
Tildas utvecklingssamtal... De andra i hennes klass gjorde detta för typ en månad sen.. Nu ville läraren vänta till mötet, men de är faan inte kul... Har ingen aning om hur de går för Tilda och de verkar inte vilja säga de innan detta utvecklingssamtal... Känner en viss irritation över detta..
..
Kallelse till rehab, som verkar dröja ? .. Skulle vara skönt att kunna ha någon som kan hjälpa till med hjälpmedel och där man kan få tips på hur man ska kunna hjälpa Tilda på bästa sätt !!?
..
17 december - Halv åtta ska vi befinna oss hos tandläkaren där tilda ska få lugnande )tror de är de??) så de kan dra ut 2-4 tänder i underkäken.. Tildas tänder vill inte lossna av sig själv..

Så de är lite av vad som sker just nu.. skulle gärna villa ställa mig och skrika lite, dra lite i håret..
DET TAR ALDRIG SLUT !!!
Diagnoser, möten och fler möten, tänder, hjärtat...
..
Jaja, de är bara att ta ett djup andetag och ta en sak i taget.. Inget annat man kan göra
:)
 
 

ADHD, Allmänt, Autism, Hjärtebarn, Skolan, Språkstörning, Utredningar, Vardagslivet | Autism, BUP, Möten, barn, skolan, utredning | |
Upp